Caribbean Institute | 2 Nieuwe Projecten
430
post-template-default,single,single-post,postid-430,single-format-standard,vcwb,vcwb-ver-2.9,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

2 Nieuwe Projecten

We zijn bezig met de voorbereiding van twee nieuwe projecten.

1) Een handleiding voor ontwikkelingswerkers. Bijdragen aan dit boek komen van topdeskundigen met tientalen jaren ervaring in natuurbescherming en gemeenschapsontwikkeling. De handleiding voorziet in een grote behoefte van ontwikkelingswerkers, van zowel NGO’s, CBO’s (Community-based Organizations) en de overheid, om hun professionele ontwikkeling te versterken.

2) Een innovatieve bewustwordingscampagne die gebruik maakt van methoden van social marketing, conservation marketing en environmental psychology. Dit project zal demonstreren dat goed voorbereide en professioneel uitgevoerde voorlichtingscampagnes meetbare gedragsveranderingen teweeg kunnen brengen in individuen en gemeenschappen ten behoeve van duurzame ontwikkeling.